تحقیق درباره ی زعفران قاینات

تحقیق درباره ی زعفران قاینات

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : . doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 54  صفحه قسمتی از متن . doc : مهم ترین ترکیبات موجود در زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده می‌باشند، مواد معطر (اسانس) که مهم ترین ترکیب آن سافرانال می‌باشد که گاهی تا ۱ درصد زعفران را تشکیل می‌دهد، روغن ثابت به میزان حداکثر ۱۰ درصد، رطوبت حدود ۱۳ ـ ۱۰ درصد و ترکیبات معدنی حدود ۵ درصد می‌باشد. ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.