ppt در باره ی زندگینامه ی خوارزمی(ریاضی و نجوم) ورنه دکارت

ppt در باره ی زندگینامه ی خوارزمی(ریاضی و نجوم) ورنه دکارت

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : ppt نوع فایل : . ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 12  اسلاید قسمتی از متن: خوارزمی ابو جعفر محمد بن موسی از دانشمندان بزرگ ریاضی و نجوم می باشد از زندگی خوارزمی چندان ا طلاع قابل اعتمادی در دست نیست الا اینکه وی در حدود سال 780 میلادی در خوارزم(خیوه کنونی)   متولد شد شهرت علمی وی مربوط به کارهایی است   که در ریاضیات مخصوصاٌ ‌ در رشته جبر انجام داده به   طوری که هیچیک از ریاضیدانان قرون وسطی مانند وی در فکر ریاضی تاثیر نداشته اند اجداد خوارزمی احتمالاٌ اهل خوارزم بودند ولی خودش احتمالاٌ از   قطر بولی ناحیه ای نزدیک بغداد بود. به هنگام خلافت ماموی عضو دارالحکمه که مجمعی از دانشمندان   در بغداد به سرپرستی مامون بود، گردید خوارزمی   کارهای دیونانتوس را در رشته جبر دنبال کرد و به   بسط آن پرداخت خود نیز کتابی در این رشته نوشت.   رنه پس از تحصیل رسمی وارد ارتش فرانسه شد ولی به زودی از ارتش کناره گرفت و مدت چهارسال به کشورهای سویس - هلند - آلمان - ایتالیا و دانمارک ...

ppt در باره ی ساختمان پوست

ppt در باره ی ساختمان پوست

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : ppt نوع فایل : . ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 32  اسلاید قسمتی از متن: پوست شامل سه قسمت است : لایه خارجی یا اپیدرم -لایه شاخی -مطبق فلسی -سلولهای بازال یا پایه که نقش محافظ لایه های زیرین را به عهده دارد 2.لایه میانی :در این لایه رشته های محکم کلاژن ورشته های قابل ارتجاع الاستین وجود دارند که این دو پوست را محکم وقابل ارتجاع می کنند   نمونه تصویر از اسلاید: ...

تحقیق درباره ی سوسیس و کالباس

تحقیق درباره ی سوسیس و کالباس

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : . doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 61  صفحه قسمتی از متن . doc : مقدمه نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که عامل بقای زندگی و طول عمر می‌باشد. احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور می‌کند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. به طور کلی غذا به مادة جامد یا مایعی گفته می‌شود که بعد از خوردن و هضم شدن تولید حرارت و انرژی کرده و موجب ترمیم بافت‌ها و رشد و نحوه تنظیم اعمال حیاتی انسان می‌گردد. تا اوایل قرن نوزدهم مفهوم غذا خوردن فقط پرکردن شکم بود و احساس گرسنگی بشر را وادار می‌کرد تا آنچه را در دسترس خود می‌دید بدون توجه به کیفیت و کمیت آن مصرف کند اما شهرنشینی و تشکیل اجتماعات باعث ایجاد تغییرات زیادی در طرز تغذیة بشر شده است. اولین اجتماعات و تشکل جمعیت‌ها در بین النهرین، آسیای باختری، مصر و یونان به وجود آمدند. وجود شهرنشینی در اوایل اگر چه فقط ارزش غذایی مواد و محصولات مصرفی توجه داشت اما رفته رفته و با وجود انقلاب ...

تحقیق درباره ی سویا

تحقیق درباره ی سویا

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : . doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 24  صفحه قسمتی از متن . doc : سویا گیاهی است با نام علمی clycin max و نام انگلیسی soybean و از خانواده papilionaceae یکساله و خودگشن که مقام نخست در تامین روغن گیاهی در جهان را داراست. این گیاه بومی آسیا به خصوص منطقه منچوری چین و ژاپن است. سویا یکی از مهمترین گیاهان روغنی پروتئینی به شمار می‌رود و بذر سویا بر مبنای وزن خشک به طور متوسط دارای 40درصد پروتئین و 20درصد روغن می‌باشد. از کنجاله آن به طور گسترده‌ای برای تعذیه دام و طیور استفاده می‌شود. استان گلستان با سطح کشت حدود 60 هزار هکتار سویا، مهمترین منطقه کشت این گیاه در ایران می‌باشد.   ...

تحقیق درباره ی سیستم نرم افزاری انبارداری مصرفی

تحقیق درباره ی سیستم نرم افزاری انبارداری مصرفی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : . doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :52 صفحه قسمتی از متن . doc : آشنایی کلی : سیستم نرم افزاری انبارداری مصرفی، یک سیستم اطلاعاتی محسوب می گردد که برای مدیریت و مکانیزه نمودن فرآیندهای انبارداری در شرکت نرم افزاری الگوپارس طراحی و پیاده سازی شده است. این نرم افزار جهت پوشش دادن کلیه فرایندهای انبارداری در موسسات و سازمانهای خدماتی نظیر موسسات آموزشی، دانشگاهها، مراکز فرهنگی، موسسات و شرکتهای تجاری که ماهیت تولیدی ندارند و ... قابل استفاده می باشد. استفاده از پیشرفته ترین ابزارهای تولید نرم افزار و ابزارهای ذخیره سازی اطلاعات از ویژگیهای منحصر بفرد این سیستم نرم افزاری می باشد. ...