دانلود دانلود مقاله در مورد روش های خوراک دهی گاو شیری

دانلود-مقاله-در-مورد-روش-های-خوراک-دهی-گاو-شیری
دانلود مقاله در مورد روش های خوراک دهی گاو شیری
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 59
حجم فایل: 69 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 59 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

59
‏مقدمه‏ :
‏روش های خوراک دهی گاو شیری یکی ‏از‏موضوعات مورد بحث و جالب بین متخصصان تغذیه است گسترش و توسعه واحد های گاو شیری در اطراف شهر ها جهت تامین نیاز محصولات لبنی مصرف کنندگان ‏،افزایش اندازه گاو داری ها ،افزایش هزینه نیروی انسانی و افزایش ظرفیت تولیدی گاو های شیری سبب گردیده تا متخصصان تغذیه و مدیران واحد های پرورش ،روش های گوناگ‏و‏ن خوراک دهی‏ می توان بر سلامت بازده غذایی ودر نهایت سود آوری واحد به طور چشم گیری موثر باشد .
‏روشهای خوراک دهی در طی 50 سال اخیر تغیر‏ات‏ ‏زیادی کرده است با یک برسی کلی روشهای و شیو‏ه‏ های ایجاد شده جدید را همراه با برخی عوامل را می توان را به صورت زیر بیان کرد . 1-‏ ‏ افزایش در اندازه گل‏ه ‏ 2- نیاز به افزایش کیفیت خوراک علوفه ای ‏ ‏ 3- تا کید بر روشهای بهتر در استفاده از ‏نیروی کاری و افزایش زمان صرف شده برای خوراک دهی 4- توجه بیشتر به نقش مدیریت خوراک روی سلامت و تولید مثل 5- کاهش هزینه خوراک و افزایش بهره وری آن 6- تاکید روی نحوه ی تغذیه و به کار گیری مواد‏ ‏ آ لی مدفوع . ‏ ‏

3
‏کلیات‏ :
‏مواد خوراکی عبارت است مواد و عناصر طبیعی که حیوانات برای بقای خود از آنها مصرف می کنند . فرآورده های جانبی برخی کارخانجات می تواند به عنوان خوراک‏ ‏پایه احتمالی ، برای جیره گاو در نظر گرفت ، چنین فرآیندی در بر گیر ندهای پسمانده های کاغذ و دیگر فرآور دهای چوبی هستند . پسمانده های مواد جامد دامی و ذرات علوفه ای یکی از منابع پر فیبری است . به طور کلی رشد از طریق غذاهای فیبری به دست می آید و چاقی از تغذیه ی غذاهای نشاسته ای به دست می آید بنا ب‏ر‏ این سیلوی ذرت ،تازه،گندم سایر دانه های نشاسته ای بایستی با احتیاط مصرف شود .علوفه خشک و بقولات وسیلوی گراس ،(علوفه گرامینه)همراه با جو ،یولاف و محصولات فرعی ،علوفه های انتخابی برای تلیسه ها و گاوهای شیری در حال ر‏ش‏د می باشد . عامل موثر در جویدن اندازه ذرات مواد غذایی است ، علوفه خشک بلند یا کاه موجب بیشترین مقدار جویدن به ازای هر ماده خشک مصرفی است . علوفه خشک خرد شده و سیلو در درجه بعدی از از نظر زمان جویدن قرار دارند . مواد دانه ای و محصولات فرعی کار خانجات به زمان کمتری برای جویدن نیاز دارند . به طور کلی می بایست حد اقل 75 درصد‏ ‏(ای . دی .اف )از علوفه تا مین شود و اندازه ذرات علوفه ای نیز می بایست 5% کمتر نباشد با توجه به این که فیبر فوق می بابست قابل هضم نیز باشد . لذا فقط فیبر حاصل از علوفه زود چیده شده می تواند هر دو منظور فوق ( جویدن و قابلیت هضم ) را تا مین کند . و وقتی علوفه دیر چیده شود و یا فیبر با قابلیت هضم بالا برای تولید اسید استیک استفاده شود . هدف از تولید علوفه خشک کاهش میزان رطوبت بالا محصول سبز تا حدودی است . گراس خشک تهیه شده از گیاهان جوان نیز در جیره حیوانات نشخوار کننده عمدتا" به عنوان جایگزینی برای غلات و کنسانترهای پروتیئنی همراه با سیلو و علوفه خشک مصرف می شود . اندازه ذرات مواد خوراکی موجود در جیره خوراکی مبتنی است بر تا مین عناصر غذایی مورد نیاز دام به منظور جبران آنچه را که دام در اثر تولید و حفظ سلامت خود از دست می دهد . علوفه یعنی علف سبز ،علف خشک و علف سیلو شده ، خوراک اصلی دام را تشکیل می دهد که در
3
‏اولین ‏ مورد همراه با سایر مواد خوراکی مصرفی دام را جیره پایه را تشکیل می دهد اما در اکثر موارد همراه با سایر مواد خوراکی مانند غلات یا کنجاله ها مصرف می شود ، خرد کردن علوفه به اندازه های کوتا‏ه ‏ مصرف اختیاری ماده خشک سیلو حاصل از حدود 20 درصد در گاوهای شیری را افزایش می دهد که بخشی از آن را می توان ب‏ه‏تر محافظت شدن سیلو و قسمتی را به تسریع در خوردن خوراک توسط دام و کاهش در فاصله زمانی لازم برای یک وعده غذا و شروع نشخوار مربوط به آن مرتبط دانست . زیاد کوتاه و خرد کردن علوفه های سیلو شدنی هر چند باعث تسریع در آزاد شدن کربوهدراتهای محلول در آب ، علوفه و بهتر تخمیر شدن علوفه سیلو شده و در نهایت مصرف زیادتری توسط حیوان می شود . ولی این مساله با زیاد مصرف کردن سوخت ( در ماشین آلات برداشت )نیز همراه است بنابرین اندازه پیشنهادی فوق ( متوسط 25 میلی متر برای قطعات علوف‏ه‏ در هنگام سیلو شدن ) ، بیان کننده ‏این ‏مطلب است که همزمان با کاهش مصرف سوخت و کمتر استفاده کردن از ماشین آلات برای آماده سازی سیلو ی علوفه ای از کاهش ارزش غذایی ماده خشک نیز جلو گیری به عمل می آید.
4
‏ ‏(1)
‏حد مجاز فیبر و اندازه ذرات خوراک‏ : ‏

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود دانلود مقاله در مورد روش نصب پارکت 24 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-روش-نصب-پارکت-24-ص
دانلود مقاله در مورد روش نصب پارکت 24 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 24
حجم فایل: 263 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 24 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏پارکت:
‏ پارکت قطعات چوب با قفل و بسته که در ابعاد حدود 5×15 سانت و 4×10 سانت در ایران تولید میشه و البته توی ایران کم استفاده میکنن. یک نوع چسب هم هست به اسم چسب پارکت که باید روی سطح پاک و تمیز و کاملا مسطح کشیده بشه و بعد یکی یکی اونها رو نصب کنند. با پارکت طرح های بسیار لطیفی میشه تولید کرد. پارکت رو معمولن از راش میگیرن که هم بافت قشنگی داره و هم مقاومت خوبی داره. پارکت رو بعد از نصب ساب میزنن و دو دست نیم پلی استر میکنن. اما اچ.دی.اف این کارها رو نداره. پارکتهای نوع بلند هم یکی دو سالیه که تو ایران اومده ولی من هنوز باهاش کار نکردم.
‏روش نصب پارکت
‏قبل از نصب یک لایه فوم بر روی زمین پهن می کنیم.(دقت شود که فوم با ضخامت زیاد حالت نرمی و اعوجاج در زیر کفپوش ایجاد می کند که مطلوب نمی باشد).
‏2
‏سپس چند گوه در پشت اولین ردیف کفپوشها برای ایجاد فاصله جهت قرار دادن قرنیز قرارداده طوری که شیارها در مقابل دیوار قرار گیرد.
‏اولین ردیف کفپوشهای نصب شده را کنترل کرده تا از نصب کامل آن اطمینان یابیم.
‏شیارهای ردیف دوم را درزبانه ردیف اول قرار می دهیم.به طوری که کام و زبانه ها در هم قفل شوند.
‏برای اطمینان از قفل شدن کفپوشها،با ضربات آرام چکش پشت کفپوشها می زنیم.(این کار به آهستگی انجام می شود تا زبانه ها آسیب نبینند).
‏کفپوشها را به گونه ای در کنار هم قرار میدهیم که شیارها در کنار هم قرار نگیرند.(مانند آجرکاری).
‏کفپوش را مطابق شکستگیهای موجود برش میدهیم.
‏میبایست ضخامت کفپوش به علاوه فوم را متناسب با فاصله زیر درب تا کف در نظر گرفت تا پس از نصب،درب با مشکل باز و بسته شدن مواجه نشود.
‏ردیف آخر را بسته به فاصله باقی مانده برش میدهیم.
‏3
‏ ‏قرنیز های ردیف آخر را نیز نصب می کنیم وبه کار نصب خاتمه می دهیم.
‏مراقبت و اطلاعات فنی
‏مراقبت و نگهداری :
‏پارکت فرآورده ای صد در صد طبیعی و بخشی از حیات نباتی است با واکنش ها و رفتاری کم و بیش همانند خواستگاه اولیه حیاتی خود. گرایش به ایجاد تعادل رطوبتی با محیط اطراف، از جمله این واکنش هاست . این محصول علیرغم طی کردن فرآیندی نسبتاً کامل و طولانی در کوره های چوب خشک کنی و تنش زدائی ، همچنان خاصیت گرایش به ایجاد تعادل رطوبتی با محیط اطراف را دارد که البته مقدار آن بسیار اندک است. پدیدار شدن درزهای طولی و بعضاً نامحسوس در فصل زمستان (که رطوبت محیط به حداقل می رسد و چوب هم گرایش به از دست دادن رطوبت خود پیدا می کند) به همین دلیل است . البته با تغییر فصل و شروع فصل بهار و تابستان که رطوبت هوا افزایش می یابد ، این درزها خود به خود ترمیم می شوند.
‏اما با مراقبت از این محصول با ارزش و رعایت برخی اصول ساده نگهداری ، می توان گفت که پارکت یکی از آسان ترین کف پوش ها از نظر نگهداری و نظافت است.
‏1- گرد و غبار و سنگ ریزه دشمن طبیعی پارکت هستند به دلیل آن که همانند یک سمباده زبر موجب خراشیدگی سطح پارکت می شوند. برای مقابله با این مسئله ، در بیرون در ورودی ، از پادری های مناسب و در داخل راهروی ورودی ، از قالیچه استفاده کنید تا از ورود و پخش این شن ریزه ها در داخل خانه جلوگیری شود.
‏4
‏2- مواظب سالم بودن تخت کفش و بویژه کفش های پاشنه بلند باشید زیرا کوچکترین شکاف و وجود میخ های برآمده از این پاشنه ها ، پارکت محبوب شما را زخمی خواهد کرد.
‏3- جابجایی ، کشیدن مبلمان ، تخت خواب و اثاثیه سنگین بر روی پارکت ، باعث خط افتادگی بر روی پارکت خواهد شد . به سادگی با چسباندن تکه های نمد یا موکت های نرم بر روی پایه های لوازم سنگین منزل از این مشکل جلوگیری کنید.
‏4- نظافت ساده و آسان یکی از مزایای اصلی پارکت است و بهترین روش نظافت و پاکیزه نگاهداشتن این کفپوش ، کشیدن جاروبرقی با برس نرم است . بدیهی است از شستشوی مستقیم با آب یا زمین شوی کاملاً خیس اکیداً باید خودداری کرد. در صورت نیاز و تمایل به چنین کاری ، باید بعد از خیس کردن زمین شوی ، آب آن کاملاً چلانده شده و پس از گذشت چند ساعت با اندک نم باقی مانده پارکت را نظافت کرد. با رعایت این نکته مهم سالیان سال جلای لاک پارکت شما چون روز اول تازه و با طراوات باقی خواهد ماند.
‏5- رنگ چوب ، به طور طبیعی در مقابل تابش مستقیم آفتاب و نور معمولی ، به دلیل اکسیداسیون ، به مرور زمان اندکی گرایش به تیره تر شدن دارد. از این رو استفاده از پرده های مناسب برای کنترل تابش مستقیم آفتاب و جابجا کردن گاه به گاه قالیچه ها برای جلوگیری از تغییر رنگ سطوح زیر آنها با سایر قسمت ها ، کارساز و مؤثر است.
‏6- قراردادن مستقیم گلدان بر روی پارکت حتی اگر نشتی آب هم نداشته باشد لاک پارکت را کدر می کند ، از این رو ، گلدان ها را باید بر روی قفسه ها و یا پایه هایی با ارتفاع مناسب از کف قرار دهید.
‏7- با توجه به میزان تردد و رفت و آمد در محیط، هرچند وقت یکبار استفاده از واکس های مخصوص و مواد پولیشی سازگار با لاک روی پارکت ، بر زیبایی کفپوش شما می افزاید.

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود دانلود مقاله در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده 77 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-روش-صنعتی-تولید-لواشک-وآلوچه-فرآوری-شده-77-ص
دانلود مقاله در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده 77 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 89
حجم فایل: 77 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 89 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏دانشکده کشاورزی ورامین
‏رشته : کارشناسی ناپیوسته علوم وصنایع غذایی
‏موضوع :
‏روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده
‏فهرست مطالب ‏
‏فصل اول : مواد اولیه تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏1-1- میوه ها
‏1-1-1- طبقه بندی میوه ها
‏2-1-1-1- میوه های آلویی
‏3-1-1-1- میوه های توتی یا انگوری
‏2-1-1- میوه های سیبی
‏1-2-1-1- سیب
‏2-2-1-1- گلابی ها
‏3-1-1- میوه های آلویی
‏1-3-1-1- گیلاس ها
‏2-3-1-1- هلو ها
‏3-3-1-1- شاه توت ها ، تمشک ها و توت فرنگی ها
‏4-1-1- میوه های توتی و انگوری
‏1-4-1-1- میوه های خانواده مرکبات
‏2-4-1-1- میوه های توتی دیگر
‏5-1-1- ترکیب شیمیایی میوه ها
‏2-1- پکتین
‏3-1- نشاسته
‏1-4- آب
‏5-1- اسید های آلی
‏6-1- شیرین کننده های طبیعی
‏1-7- نمک طعام
‏8-1- تمر هندی
‏9-1- قره قروت
‏فصل دوم ‏–‏ اصول آماده سازی و فرآورش لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏1-‏2‏- اصول آماده سازی
‏1-1-‏2‏- شستشو
‏2-1-‏2‏- جدا سازی
‏3-1-‏2‏- تجهیزات خرد کردن
‏2-‏2‏- اصول فرآورش لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏فصل سوم ‏–‏ فرآیند تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏1-‏3‏- لواشک
‏2-‏3‏- آلوچه ( گوجه درختی )
‏3-‏3‏- ویژگی های لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏4-‏3‏- فرآیندتولید لواشک
‏5-‏3‏- فرآیند تولید آلوچه فرآوری شده
‏6-‏3‏- فساد لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏فصل چهارم آزمون لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏1-‏4‏- نمونه برداری
‏2-‏4‏- آزمون عوامل ناپذیرفتنی
‏3-‏4‏- آزمون رنگ
‏4-‏4‏- آزمون بو و طعم
‏5-‏4‏- آزمون ضخامت لواشک
‏6-‏4‏- آزمون های شیمیایی
‏7-‏4‏- آزمون های میکروبی
‏فصل پنجم ‏–‏ کلیات در راستای شناسایی محصول
‏فصل ششم ‏–‏ مطالعات فنی
‏ضمیمه
‏منابع
‏پیش گفتار
‏لواشک و آلوچه فرآورده هایی هستند که از گوشت برخی انواع میوه پس از عملیات های ‏
‏جداسازی ، شستشو ، پخت..... و افزودن مواد اختیاری مجاز مانند نمک ، شکر و اسیدهای آلی تولید می گردند . این محصولات غالبا از میوه های درجه 2 ( که بازار پسندی کمتری دارند ) و میوه های مازاد در مصرف بازار تهیه می شوند . لواشک و آلوچه فرآوری شده از دیر باز به عنوان تنقلات مصرفی خانوارها ی ایرانی کاربرد داشته است . تولید این محصول علاوه بر جلوگیری از ضایعات میوه ها به دلیل ارزش غذایی بالا به ویژه از نظر میزان مواد معدنی و ویتامین ، قابلیت نگهداری طولانی مدت و طعم مطلوب همواره مورد توجه بوده است . این فرآورده ها به عنوان چاشنی نیز در مواد غذایی گوناگون استفاده می شوند .
‏امروزه ازدیاد محصولات کشاورزی و بالا رفتن فرهنگ جامعه در جهت مصرف فرآورده های غذایی به داشتی سبب گردیده است که تولید محصولات مذکور از قالب سنتی به نیمه سنتی و صنعتی سوق یابد . به دلیل دسترسی آسان به مواد اولیه سهولت تهیه و هزینه سرمایه گذاری اولیه اند‏ک ، صنعت تولید لواشک و آلوچه فرآ‏وری شده بهداشتی به سرعت گسترش یافته است .
‏ارائه محصولاتی با کیفیت مطلوب چندان ساده نمی باشد ‏. از یک سو ماهیت محصولات تولیدی که جزء تنقلات سنتی کشورمان می باشند ، زمینه مناسبی را برای صادرات این فرآورده ایجاد ‏
‏می نماید و از سوی دیگر قشر اصلی مصرف کنندگان داخلی این محصولات که کودکان می باشند لزوم توجه به کیفیت بهداشتی و مرغوبیت کالاهای مذکور را حائز اهمیت به سزایی می نماید . لذا انجام پژوهش توسط واحد های تحقیق و توسعه کارخانجات مربوطه ونیز دانشکده های صنایع غذایی ، کشاورزی و تغذیه کشور ضروری می باشد .

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود دانلود مقاله در مورد روش تحقیق نیازهای آموزشی و ترویجی توتون کاران

دانلود-مقاله-در-مورد-روش-تحقیق-نیازهای-آموزشی-و-ترویجی-توتون-کاران
دانلود مقاله در مورد روش تحقیق نیازهای آموزشی و ترویجی توتون کاران
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 95
حجم فایل: 70 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 95 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏فصل‏ اول
‏روش تحقیق‏
‏1 –‏ ‏1‏ مقدمه
‏در این فصل با توجه به موضوع تحقیق، اهداف ومرور پیش نگاشته‌ها به انتخاب روش تحقیق تعیین متغیرها و فرضیات تحقیق پرداخته می‌شود. هدف از انتخاب روش تحقیق آن است که مشخص شود چه شیوه‌ای اتخاذ گردد تا هرچه سریع، دقیق‏ و‏آسانتر به اهداف مورد نظر و پاسخ‌ پرسش‌های تحقیق دست یافت. علاوه بر این در این فصل به تشریح جامعه آماری، تعیین حجم نمونه، اعتبار روایی و روشهای تجزیه و تحلیل اطلاعات پرداخته می‌شود.
‏2-1 ‏نوع و روش تحقیق
‏تحقیق حاضر از نوع کاربردی و به روش توصیفی، همبستگی می‌باشد‏،‏ همچنین اختلاف میانگین‌ها نیز مقایسه می‌گردد. این تحقیق علاوه بر شناسائی نیازهای آموزشی و ترویجی توتون کاران استان کردستان ، همبستگی بین متغیرهای مستقل و وابسته و معنی‌دار بودن اختلافات بین میانگین متغیرهای مستقل ونیز پیش‌گوئی تغییرات متغیر وابسته بر اثر تغییرات متغیرهای مستقل را مورد مطالعه قرار می‌دهد.
‏3–‏1 ‏شیوه‌ اجرای تحقیق
‏3
‏تحقیق حاضر به شیوه میدانی و با استفاده از پرسشنامه برای شناسایی نیازهای آموزشی ‏ و‏ترویجی توتون کاران استان کردستان صورت صورت گرفته است. در این تحقیق تعداد‏ 175‏ نفر از توتون‏ ‏کاران استان کرد‏س‏تان از طریق نمونه‌گیری تصادفی انتخاب گردید‌ند و پرسشنامه‌های تحقیق توسط آنها تکمیل شده که بعد از جمع‌آوری اطلاعات، کار استخراج و تجزیه و تحلیل داده‌ها صورت پذیرفت‏.
‏4 –‏1 ‏جامعه آماری
‏جامعه آماری مورد بررسی در این تحقیق شامل کلیه کشاورزانی است که در سال زراعی‏ ‏ 83-1382 اقدام به کشت توتون در استان کردستان نموده اند وهمچنین طرف قرار داد با مجتمع دخانیات کردستان می باشند که برهمین ‏1038‏ نفر‏ از توتون کاران‏ جامعه آماری مارا تشکیل ‏ ‏می دهند که از این تعداد ‏657‏ نفر توتون بارلی و تعداد 381 نفر توتون باسما تولید نموده اند.
‏5 –‏1‏جمعیت مورد مطالعه
‏جمعیت‏ ‏مورد مطالعه شامل نمونه منتخب از جمعیت مورد نظر است که با توجه به محدودیت‌های تحقیق و گستردگی جغرافیایی و پراکندگی جمعیت مزبور در سطح استان کردستان و نیز به علت عدم دسترسی به تمام آنان در مدت زمان انجام تحقیق، تعداد
‏3
‏175‏ نفر ازتوتون کاران در سطح استان برگزیده شدند تا پرسشنامه‌های تنظیمی توسط آنان تکمیل گردد.
‏6 –‏1‏روش نمونه‌گیری
‏در این تحقیق به منظور انجام نمونه‌گیری از میان جامعه آماری موجود از روش نمونه‌گیری تصادفی استفاده گردید. ‏اگر در انتخاب نمونه ها برای هر یک از افراد جامعه محدود، شانس و احتمال مساوی در نظر گرفته شود آن را نمونه تصادفی ساده می نامند . برای بدست آوردن یک نمونه تصادفی ساده کافی است که برای کلیه افراد احتمالات مساوی منظور شود.
‏ در این روش به هریک از واحد های جامعه مورد نظر احتمال انتخاب داده می شود و انتخاب یک واحد به هیچ شکل در انتخاب سایر اعضای جامعه تاثیر ندارد. ( ازکیا، 1382)
‏ نمونه تصادفی ساده موقعی بکار برده می شود که اولاً اختلاف بین افراد جامعه زیاد نباشد (واریانس کم باشد) به عبارت دیگر افراد نسبت به هم همگن باشند و ثانیاً اطلاع قبلی درباره افراد جامعه نداشته باشیم. روش انتخاب نمونه در آمار گیری تصادفی ساده به صورت قرعه کشی یا استفاده از جدول اعداد تصادفی صورت می گیرد که دراین تحقیق از روش قرعه کشی استفاده گردیده است.
‏5
‏7 –‏1‏تعیین حجم نمونه
‏با توجه به این که تمامی افراد جامعه را نمی‌توان مورد مطالعه قرار داد، تعدادی نمونه که خصوصیات جامعه آماری را داشته باشند انتخاب می‌‌گردد. در این تحقیق نحوه تعیین حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران می‌باشد.
‏برای محاسبه فرمول کوکران احتیاج به پیش برآورد واریانس است بنابراین تعداد ‏20‏ نمونه مقدماتی انتخاب گردید که انحراف معیار صفت مذکور( ‏دفعات تماس با مروج‏ ) برابر با ‏725/0 ‏محاسبه گردید و فاصله حدود اطمینان نیز برای اطمینان بیشتر برابر با 1/0 در نظر گرفته شد‏ که ‏بر این اساس، حجم نمونه برابر ‏175‏ نفر محاسبه گردید‏.
n=
= n‏ ‏حجم نمونه
N‏ = حجم کل جامعه‏= 1038
= T ‏ مقدار t‏ استودنت با 95 درصد اطمینان و 5 درصد خطا به میزان 2‏ 96/1
= d ‏ فاصله حدود اطمینان برابر 1/0
‏8 –‏1 ‏متغیرهای تحقیق
‏متغیر وابسته این تحقیق میزان نیازهای آموزشی توتون کاران در استان کردستان می باشد‏،‏ که این مقیاس از طریق حاصل جمع جبری 16 شاخص بر اساس طیف لیکرت سنجیده خواهد شد. همچنین درتحقیق حاضر 17 متغیر مستقل وجود دارد که شامل: سن، جنسیت، وضعیت تاهل تعداد فرزندان، سطح تحصیلات، شغل اصلی، سطح زیر کشت توتون، سابقه کشت توتون ، نوع مالکیت میزان درآمد سالانه از کشت توتون، استفاده از تسهیلات حمایتی شرکت دخانیات،

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود دانلود مقاله در مورد روش تحقیق نجات بخشی در ادیان 63 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-روش-تحقیق-نجات-بخشی-در-ادیان-63-ص
دانلود مقاله در مورد روش تحقیق نجات بخشی در ادیان 63 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 99
حجم فایل: 82 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 99 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏71
‏فصل اول
‏طرح تحقیق
‏مقدمه
‏به موجب احادیث وارده از ناحیه پیامبر اکرم، صلى‏الله‏علیه‏وآله، و ائمه معصومین، علیهم‏السلام، مندرج در مصادر حدیثى و کتب اختصاصى پیرامون حضرت بقیة‏الله مهدى منتظر، عجل‏الله‏تعالى‏فرجه، یکى از ویژگیهاى قیام جهانى آن حضرت رویارویى و جنگ با کفار و مشرکین و مفسدین فى الارض است‏با سلاحهاى جنگى عصر پیغمبر (از جمله ذوالفقار یعنى شمشیر پیغمبر) و دیگر وسائل از این قبیل که جهت آگاهى تفصیلى خوانندگان محترم را به مصادر مربوطه ارجاع مى‏دهیم.
‏امام باقر، علیه‏السلام، در این زمینه مى‏فرماید:
‏2
‏... و اما شبهه من جده المصطفى، صلى‏الله‏علیه‏وآله، فخروجه بالسیف و قتله اعداء رسوله، صلى‏الله علیه‏وآله، و الجبارین و الطواغیت و انه ینصر بالسیف و الرعب و انه لا ترد له رایة.
‏مهدى از این جهت‏با جدش محمد مصطفى، صلى‏الله‏علیه‏وآله، شباهت دارد که با شمشیر قیام مى‏کند و دشمنان خدا و رسولش و زورگویان و طاغوتیان را به قتل مى‏رساند و با شمشیر و ایجاد رعب و وحشت نصرت مى‏یابد و یارى مى‏شود و هیچ یک از پرچمهایش شکست‏خورده بر نخواهد گشت. همچنین امام صادق، علیه‏السلام، در پاسخ ابو خدیجه که از ایشان درمورد حضرت قائم سؤال کرده بود، فرمودند:
‏کلنا قائم بامر الله واحد بعد احد حتى یجى‏ء صاحب السیف فاذا جاء صاحب السیف جاء بامر غیر الذى کان.
‏همه ما یکى پس از دیگرى قائم به امر خدا هستیم تا زمانى که صاحب شمشیر بیاید; پس آنگاه که صاحب شمشیر آمد برنامه و دستورى غیر از آنچه بوده به اجرا درمى‏آورد. گویا مراد حضرت از این عبارت آن باشد که پدرانش مامور به تقیه و مدارا بودند و او مامور به جهاد و براندازى ظلم و زور.
‏اهداف پژوهش
‏هدف اصلی پژوهندگان از انجام این تحقیق آشنایی با تعمیق باورهای مذهبی و دینی و نقش آن در نهادینه کردن عدالت اجتماعی می باشد و اهداف جزئی محققین از انجام این تحقیق عبارتند از:
‏1. ‏آشنایی با نقش ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج)‏ ‏ در نهادینه کردن عدالت اجتماعی .
‏2. آشنایی ‏با اعتقاد به نماز و نقش آن در نهادینه کردن عدالت اجتماعی.
‏3. آشنایی با ‏اعتقاد به نبوت و نقش آن در نهادینه کردن عدالت اجتماعی.‏
‏4. آشنایی با ‏مفهوم امر به معروف و نهی از منکر و نقش آن در نهادینه کردن عدالت اجتماعی.‏
‏5. آشنایی با ‏رابطه ایمان به قیامت و عدالت اجتماعی.
‏3
‏اهمیت و ضرورت تحقیق
‏اهمیت و ضرورت این تحقیق در این است که عالم بشریت امام عصر (عج) بشناسند و خود را جهت ظهور هر چه سریعتر آن حضرت آماده نمایند .
‏4
‏سوالات تحقیق
‏1-نجات بخشی در ادیان چگونه است؟
‏2-اوضاع سیاسی جهان اسلام در استانه تولد مهدی چگونه است؟
‏3-میلاد مهدی چگونه است؟
‏4-اما در عصر غیبت چگونه است؟
‏5-انتظار فرج چگونه است؟
‏6-نشانه های ظهور چیست؟
‏7-جهان در دولت مهدی چگونه است؟

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.