دانلود تحقیق بسته بندی آبلیمو

تحقیق-بسته-بندی-آبلیمو
تحقیق بسته بندی آبلیمو
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 15
حجم فایل: 22 کیلوبایت
قیمت: 8000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 15 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
‏تولید و بسته بندی آبلیمو
‏با ظرفیت تولید هشتصد تن در سال
‏شهریور ماه 1382
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : تولید و بسته بندی آبلیمو
‏ظرفیت : 800 تن در سال
‏محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استانهای جنوبی
‏سرمایه گذاری کـل: 2312 میلیون ریال
‏سهم آوردة متقاضی: 232 میلیون ریال
‏سهم تسهیلات: 2080میلیون ریال
‏دورة بازگشـت سرمایه: 16 ماه
‏اشتغالزایی : بیست نفر
‏ ‏مقـدمه:
‏ علیرغم نیاز کشور به واردات محصـولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های کــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشـور می‏‌‏گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را دو چندان می
‏‌‏نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‏‌‏توانند پاسـخگوی هر دوی این مشکلات باشند.
‏ هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.
‏ طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلا اشاره مختصری به فرایند تولید آبلیمو خواهد آمد:
‏ به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی ، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتی‏‌‏گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند ، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria‏ می گردد.
‏ برای استخراج عصاره لیمو از پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی‏‌‏اریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت سی ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن/دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.
‏ توجیه اقتصادی طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمایه گذاری ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زمیـن :

‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزینه واحد ( هزارریال )
‏هزینه کل ( میلیون ریال )
‏2500
‏30
‏75
‏ الف ‏–‏ 2 ) محوطه سازی :
‏ردیف
‏شــرح
‏مقدار
‏هزینه واحد ‏( هزارریال)
‏هزینه کل‏ (میلیون ریال )
‏1
‏2
‏3
‏4
‏تسطیح و خاکبرداری
‏دیوارکشی
‏خیابان کشی
‏پارکینگ و فضای سبز
‏2500مترمربع
‏ 500مترمربع
‏200مترمربع
‏250مترمربع
‏5
‏6
‏10
‏20
‏5/12
‏3
‏2
‏5
‏ جـــمـــع
‏5/22

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.