دانلود تحقیق بسته بندی مواد غذایی

تحقیق-بسته-بندی-مواد-غذایی
تحقیق بسته بندی مواد غذایی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 14
حجم فایل: 22 کیلوبایت
قیمت: 8000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 14 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
‏بسته‏‌‏بنـدی مـواد غـذایی
‏با ظرفیت بسته بندی
‏2075 تن پودر و گرانول در سال
‏تیـرماه 1382
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودر و گرانول )
‏ظرفیت : 2075 تن در سال
‏محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
‏سرمایه گذاری کـل: 1888 میلیون ریال
‏سهم آوردة متقاضی: 188 میلیون ریال
‏سهم تسهیلات: 1700 میلیون ریال
‏میزان اشتغالزایی : هجده نفر
‏دورة بازگشـت سرمایه: سیزده ماه
‏ ‏مقدمــه :
‏ بسته‏‌‏بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‏‌‏بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
‏ نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective‏ و نقش Promotive‏ . چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‏‌‏اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
‏ از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی‏‌‏های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
‏ همچنین با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات ، حبوبات و سایر محصولات غذایی گرانول یا پودری ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخص‏‌‏تر می‏‌‏شود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، می‏‌‏توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‏‌‏توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
‏ توجیه اقتصادی طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمایه گذاری ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زمیـن :

‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزینه واحد ( هزارریال )
‏هزینه کل ( میلیون ریال )
‏2000
‏30
‏60
‏ الف ‏–‏ 2 ) محوطه سازی‏ :
‏ردیف
‏شــرح
‏مقدار
‏هزینه واحد
‏هزینه کل‏ (میلیون ریال )
‏( هزارریال)
‏1
‏2
‏3
‏تسطیح و خاکبرداری
‏دیوارکشی
‏خیابان کشی
‏پارکینگ و فضای سبز
‏2000مترمربع
‏ 600مترمربع
‏240مترمربع
‏500مترمربع
‏5
‏6
‏10
‏20
‏10
‏6/3
‏4/2
‏10
‏ جـــمـــع
‏26
‏ ‏الف ‏–‏ 3 ) ساختمانها:
‏ردیف
‏شــرح
‏زیربنا(m2‏)
‏هزینه واحد ‏( هزارریال)
‏هزینه کل‏ (میلیون ریال )
‏1
‏2
‏3
‏4
‏انبار مواد اولیه
‏انبارمحصول
‏سالن تولید و آزمایشگاه
‏اداری و سرویس
‏نگهبانی و تاسیسات
‏250
‏200
‏300
‏70
‏30
‏400
‏400
‏450
‏400
‏400
‏100
‏80
‏135
‏28
‏12
‏ جــــــمـــع
‏355
‏ ‏الف ‏–‏ 4 ) ماشین‏‌‏آلات:
‏ارقام به میلیون ریال
‏ردیف
‏شـــــرح
‏تـعداد
‏هزینه کل‏
‏1
‏2
‏3
‏4
‏5
‏بسته‏‌‏بندی گرانول 250تا2000گرمی ‏(20تا60بسته در دقیقه )
‏بسته‏‌‏بندی پودری 20تا1000گرمی ‏(20تا60بسته در دقیقه )
‏بوجاری حبوبات و بالابر
‏آسیاب و بالابر
‏نوار نقاله
‏1
‏2
‏1
‏1
‏1
‏65
‏140
‏15
‏20
‏10
‏ جــــــمـــــــع
‏250

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.