دانلود تحقیق بسته بندی گوشت قرمز

تحقیق-بسته-بندی-گوشت-قرمز
تحقیق بسته بندی گوشت قرمز
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 17
حجم فایل: 23 کیلوبایت
قیمت: 8000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 17 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
‏بسته‏‌‏بنـدی گوشت قرمز
‏با ظرفیت بسته بندی
‏1600 تن گوشت قرمز در سال
‏تیـرماه 1382
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : بسته بندی گوشت قرمـز
‏ظرفیت : 1600 تن در سال
‏محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
‏سرمایه گذاری کـل: 84/2455 میلیون ریال
‏سهم آوردة متقاضی: 84/245 میلیون ریال
‏سهم تسهیلات: 2210 میلیون ریال
‏میزان اشتغالزایی : چهـل و شـش نفر
‏دورة بازگشـت سرمایه: هجده ماه
‏ ‏مقدمــه :
‏ بسته‏‌‏بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‏‌‏بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
‏ نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective‏ و نقش Promotive‏ . چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‏‌‏اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
‏ از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی‏‌‏های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
‏ آلودگی و فساد مواد پروتئینی حیوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتا خروج مواد باارزش غذایی ازچرخه مصرف می‏‌‏گردد . گوشت قرمز اعم از گوشت گاو، گوساله و گوسفند به عنوان یکی از اقلام عمده غذایی مردم به اشکال مختلف مورد استفاده قرار می‏‌‏گیرد و لذا رعایت بهداشت در تهیه و عرضه آن باعث افزایش سطح بهداشت عمومی جامعه می‏‌‏گردد، با عنایت به این موارد فرآوری و بسته بندی گوشت قرمز به ظرفیت یکهزار و ششصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح می‏‌‏باشد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت برای بسته بندی گوشت قرمز از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی حدود سه درصدی ناشی از خروج خونابه از لاشه محاسبه می‏‌‏گردد و ضایعات لاشه و استخوان که حدود 20درصد از وزن آن را شامل می‏‌‏شوند و در تهیه پودر استخوان به کار می‏‌‏رود نیز به صاحبان کالا عودت می‏‌‏گردد.
‏ علاوه بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسـب اقتصادی است، با اجـرای این طرح ، می‏‌‏توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‏‌‏توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
‏ توجیه اقتصادی طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمایه گذاری ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زمیـن :
‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزینه واحد ( هزارریال )
‏هزینه کل ( میلیون ریال )
‏2000
‏30
‏60
‏ الف ‏–‏ 2 ) محوطه سازی :
‏ردیف
‏شــرح
‏مقدار
‏هزینه واحد ‏( هزارریال)
‏هزینه کل‏ (میلیون ریال )
‏1
‏2
‏3
‏4
‏تسطیح و خاکبرداری
‏دیوارکشی
‏خیابان کشی
‏پارکینگ و فضای سبز
‏2000مترمربع
‏ 600مترمربع
‏240مترمربع
‏500مترمربع
‏5
‏6
‏10
‏20
‏10
‏6/3
‏4/2
‏10
‏ جـــمـــع
‏26
‏ ‏الف ‏–‏ 3 ) ساختمانها:
‏ردیف
‏شــرح
‏زیربنا(m2‏)
‏هزینه واحد ‏( هزارریال)
‏هزینه کل‏ (میلیون ریال )
‏1
‏سالن تولید و آزمایشگاه
‏450
‏600
‏270

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.