دانلود تحقیق بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 1

تحقیق-بنزوات-سدیم-مورد-مصرف-در-صنایع-غذائی-1
تحقیق بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 1
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 41
حجم فایل: 117 کیلوبایت
قیمت: 8000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 41 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 1‏ - ویژگیها و روشهای آزمون
‏ 0‏ ـ مقدمه
‏ پیشرفت صنایع غذائی و تولید انبوه مواد غذائی لزوم استفاده از افزودنیهای خوراکی را ایجاب نموده است .
‏ استفاده از این ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائی و به مقادیری مجاز است که مصرف آن در استانداردهای مربوطه قید شده است .
‏ 1‏ ـ هدف و دامنه کاربرد
‏ هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگیها , بسته‏‏‏بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری و روشهای آزمون بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی می‏‏‏باشد .
‏ 2‏ ـ تعاریف و اصطلاحات
‏ در این استاندارد واژه‏‏‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر به کار برده می‏‏‏شود :
‏ 2‏ ـ 1‏ ـ بنزوات سدیم 2‏
‏ بنزوات سدیم ماده‏‏‏ای است شیمیائی با فرمول C6H5COONa‏ و وزن ملکولی 144/1‏ که مصرف آن در مواد غذائی با اسیدیته بالا می‏‏‏تواند از رشد باکتریها , کپکها و مخمرها ( قارچها ) جلوگیری نماید و به این لحاظ در بعضی از مواد غذائی که مصرف آن مجاز شناخته شده است به کار می‏‏‏رود . این ماده به سه شکل گرد , دانه و یا پرکهای بلورین‏ 3‏ در بازار عرضه می‏‏‏شود .
‏ 2‏ ـ 2‏ ـ محموله 4
‏ محموله مقداری از کالاست که طبق یک قرارداد در یک نوبت حمل و تحویل می‏‏‏شود . یک محموله می‏‏‏تواند شامل یک یا چند بهر باشد .
2
‏ 2‏ ـ 3‏ ـ بهر 5‏
‏ در یک محموله واحد , تمامی بسته هایی که از نظر اندازه و محتوی یکسان بوده و از یک پخت 6‏ واحد تشکیل شده باشد را یک بهر می‏‏‏گویند . اگر یک محموله از پختهای مختلفی تشکیل شده باشد بسته‏‏‏های متعلق به پخت یکسان باهم گروه بندی شده و هر گروهی یک بهر جداگانه را تشکیل می‏‏‏دهد .
‏ 3‏ ـ ویژگیها
‏ بنزوات مورد مصرف در صنایع غذائی باید دارای ویژگیهای زیر باشد :
‏ 3‏ ـ 1‏ ـ ویژگیهای فیزیکی
‏ 3‏ ـ 1‏ ـ 1‏ ـ قابلیت انحلال
‏ قابلیت انحلال بنزوات سدیم در آب مقطر و اتانل باید طبق بند 7‏ ـ 2‏ ـ 1‏ این استاندارد باشد .
‏ 3‏ ـ 1‏ ـ 2‏ ـ دامنه ذوب
‏ دامنه ذوب اسید بنزویک حاصل از ترکیب بنزوات سدیم با اسید کلریدریک بین 121/5‏ تا 123/5‏ درجه سلسیوس می‏‏‏باشد ( روش آزمون طبق بند 7‏ ـ 1‏ ـ 1‏)
‏ 3‏ ـ 2‏ ـ ویژگیهای شیمیائی
‏ ویژگیهای شیمیائی بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی باید طبق جدول شماره 1‏ باشد .
3

‏ 4‏ ـ بسته‏‏‏بندی
‏ بنزوات سدیم باید در بسته‏‏‏های کاملا مسدود و نفوذناپذیر بسته‏‏‏بندی شود .
‏ جنس موادی که برای بسته‏‏‏بندی بنزوات سدیم به کار می‏‏‏رود باید دارای استحکام کافی باشد به نحوی که از نظر جابجایی , ضربه پذیری و تغییرات کیفی سلامت محصول را تضمین نماید .
4
‏ حداکثر مقدار بنزوات سدیم در یک بسته نباید از 25‏ کیلوگرم بیشتر باشد .
‏ 5‏ ـ نشانه گذاری
‏ نشانه‏‏‏های زیر باید روی هر بسته بنزوات سدیم نوشته شود :
‏ - نام کالا
‏ - عبارت " مناسب برای مصرف صنایع غذائی " 7‏
‏ - نام و نشانی تولیدکننده
‏ - وزن خالص
‏ - تاریخ و شماره سری ساخت
‏ - شرایط نگهداری
‏ 6‏ ـ نمونه برداری
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ نکات کلی در مورد نمونه برداری
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ 1‏ ـ نمونه‏‏‏ها باید در محلی محفوظ از رطوبت , گردو خاک و دوده برداشته شود .
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ 2‏ ـ وسیله نمونه برداری باید تمیز و خشک باشد .
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ 3‏ ـ احتیاطهای لازم برای حفاظت نمونه‏‏‏ها و مواردیکه باید نمونه برداری شود به عمل آید .
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ 4‏ ـ وسیله نمونه برداری و ظروف نمونه باید به دور از آلودگی‏‏‏های اتفاقی باشد .
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ 5‏ ـ محتویات هر ظرف با بسته‏‏‏ای که برای نمونه برداری مشخص می‏‏‏شود باید حتی‏‏‏الامکان با وسیله مناسبی مخلوط شده و سپس نمونه معرف از آن تهیه شود

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.